L
 
Cultural Center in Salobral
third prize

The proposal aims for integrating applications in a clear and unequivocal volume that allows each program to operate separately and simultaneously have visual relation to all activities through common areas, patios and terraces.

The project is organized according to a structural modulated grid. It allows a flexible and economic construction that generates a piece full of nuances and rhythms.

 
University Sociocultural Center
third prize

We considered the need to somehow break the excessive length of the resulting piece to insert the proposed program respecting the urban constraints.

We proposed a "small turns" operation at the extremes or "heads" of the building, searching for new visual, light and terraced spaces.,embracing the most unique program. finding a more symbolic singularity..

 
Indoor Pool in Chinchilla
competition

The project defines an irregular L shaped piece which is based on the existing wall and reaches its height, hosting all building services in alternation with the appearance of some courts, providing light to the stays and natural ventilation.

The cover makes use of the possibilities offered by the singular topography of Chinchilla to become part of it, beeing conceived as an expressive industrial reflexes and bent metalic flats landscape .

 
Public Spaces in Pliego
first prize
Two differentiated plots separated by a road with some gaps, makes us to choose an extensive intervention, where the overlap of a clear geometric pattern as a big tapestry, will solve the different approaches, and helps us to configure a new street level . Otherwise, It allows us to blur and reconfigure the existing notion of urban space by generating a new focus of public activity that serves to link it to Pliego center.
 
Agrarian Chamber in Murcia
mention

The institution of a company from the same construction of his space, with the ambition of creating a unique place. A belief that institutional support is closely linked to the spatial support, in order to find a place that every worker is identified with.

An outright building in his image and , at the same time, sensitive in its relationship with the user, with its immediate surroundings and from their own material construction and spatial configuration.
 
Technological Center in F.Álamo
first prize

A complex articulation program to solve at urban level (future building construction on the same site) as well as at the main building (Special pieces dimensions, equipment and machinery).

The proposal brings together all the uses in a single gesture as generates a common access square at the city level . Outwardly, the building wears a metal skin with variable texture and transparences, integrated with the existing gaps and lighting.