EQUIPAMIENTO
 
Intergenerational Center in Palma
competition

The proposal responds to an area located right on the border between two different urban patterns . The building facade intended to reflect this through a transition of different scales of hollow, from larger and more public, ones, to the most domestic and small ones. The cover shot makes up a significant part that defines the image of the building at urban level. It aims to promote the use of their spaces and relate them to a compositional languag linked to an organic image.

 
Multifunctional Center in Caravaca
competition
A sweeping and sculptural piece, obtained by optimizing the capable volume of an auditorium with 1087 seats. The inclination of the theatre hall, next to the space of the stage, generates "V" shaped volume, clearly identifiable in its northern facade, which aims to become a new monumental icon for Caravaca . The upper end of the hall forms the main facade (E), as a large projecting balcony which rises above a square generated by the partially burying of the proposed program.
 
High School in Sagunto
{st competition 9
We offer an alternative to distribution spaces, commonly developed in linear schemes such as "comb", where they function as mere few interesting and low usability corridors Our project articulates the intended program around a large central space of communication and relationship, crossed by courtyards that qualify some so versatile areas A place to talk, enjoy temporary exhibitions etc. ..
 
Film Library in Albacete
competition

A logical , compact and economical tresponse to solve a complex problem. As result, two buildings which integrate colorful programs and difficult compatibility requirements between them.

Functional economic and constructively feasibility; own image and identity ,well differenced for each building; strictest Compliance with the program; flexible and modular spaces, and architectural and environmental quality are the studied criteria in the making of this project.

 
Neuroscience National Center
competition

A great building for scientific use where the lab pieces occupy almost the entire program . They are disposed forming bands , slightly nterlaced in section, as means of expression to form a representative and accessible green fronts with parking spaces .
A "comb-shape" scheme easily provides the future extensions, as optimizes management facilities, maintenance and registration. The "more urban" west front offers a neutral and pixilated image,because orf the offices and common areas.

 
TRAM stop in Alicante
second prize
Urban light-woven interface

"A tram stop is not an another obstacle in the city but a gateway to other parts of it "

We use enlightenment as a resource to provide a changing image, texture and identity to the piece , making it a city icon both for the user and for the city as a whole.