Thursday, 30 July 2009 12:21 2009 / EQUIPAMIENTO / L
 
High School in Sagunto
{st competition 9
We offer an alternative to distribution spaces, commonly developed in linear schemes such as "comb", where they function as mere few interesting and low usability corridors Our project articulates the intended program around a large central space of communication and relationship, crossed by courtyards that qualify some so versatile areas A place to talk, enjoy temporary exhibitions etc. ..
 
Thursday, 03 September 2009 15:41 2006 / EQUIPAMIENTO / XL
 
Portman's Bay Regeneration
first prize

"9000 tons of pollutants discharged daily for 30 years. The greatest environmental disaster the Mediterranean". An enviromental, economic, and social sustainable solution , technically supported by pioneering experiences in contaminated soils treatment. A waterfront with a 1300 m. beach and a green park where contaminated ground is stabilized in dunes and setting a new landscape .A marina capable of monetizing the proposal and making the town breathe ttowards the sea as once did.

 
Thursday, 06 August 2009 08:54 2009 / L / RESIDENCIAL
 
Housing in Costa Rica
first prize
TOPOGRAPHIC ADAPTATION / VIEWPOINT ROOFS

With a site with an average gradient of 18%, the proposed housing solution is stair-shaped,adapting to the different irregularities and creating viewpoint terraces, areas, porches, courtyards and stands.

The roofs become a main character in the project, both for its presence within the performance as by their status as high quality contemplative and useful spaces...
 
Monday, 03 August 2009 18:18 2008 / L / OFICINAS
 
Buildings T+D in Espinardo
second prize
Refurbishmente and adaptation project for two existing buildings and a public space in between.

We propose a ground floor intervention of a transverse linking for both buildings with a central garden . Through a system of "banding" that creates a tapestry that interlockis green spaces with pavilions , lthe boundaries between ttwo buildings. are blur, In search of a more unitary image
 
Friday, 31 July 2009 12:47 2008 / EQUIPAMIENTO / XL
 
Neuroscience National Center
competition

A great building for scientific use where the lab pieces occupy almost the entire program . They are disposed forming bands , slightly nterlaced in section, as means of expression to form a representative and accessible green fronts with parking spaces .
A "comb-shape" scheme easily provides the future extensions, as optimizes management facilities, maintenance and registration. The "more urban" west front offers a neutral and pixilated image,because orf the offices and common areas.

 
Thursday, 03 September 2009 12:04 2006 / L / RESIDENCIAL
 
Housing in Rojales
detached housing
The alternative was to look oneself, look at the sky through landscaped areas, and rediscovering a new relationship with the neighbor, which is no longer an unknown and attached enemy .

We Integrate public and residential space in a dense, spongy residential tissue with visual richness and climatic comfort. A micro-city built with modest finishes affordable housing which are thought to enjoy a relationship with the outside through the garden, terrace and even the cover.
 
Friday, 17 July 2009 15:00 2005 / M / RESIDENCIAL
 
Housing in Villena
single house
The housing scheme, planned for a newlywed couple, reflects the intention of turning their night-and -day units towards a large patio perpendicular to the facade, closing a street of little visual interest street .

The patio is generated by separating the building from the middling 3.5 m along its length and E orientation. This determines a band that is partly developed on the ground floor, forming a small garden, and, primarily, a first floor as a terrace.
 
Friday, 31 July 2009 09:51 2008 / EQUIPAMIENTO / L
 
Film Library in Albacete
competition

A logical , compact and economical tresponse to solve a complex problem. As result, two buildings which integrate colorful programs and difficult compatibility requirements between them.

Functional economic and constructively feasibility; own image and identity ,well differenced for each building; strictest Compliance with the program; flexible and modular spaces, and architectural and environmental quality are the studied criteria in the making of this project.

 
Thursday, 04 June 2009 19:39 2007 / L / OFICINAS
 
European Business Centre
first prize
Based on the study of growth stage system based on the surface type module for the accommodation of individual firms (25.50 and 100m2), the proposal is generated.

The result is a grid which is hierarchical by the appearance of different green-treatment courtyards opened to the modules.
 
Thursday, 10 May 2007 00:00
HOUSING IN VILLENA INHABITED

On 10th May (2007) took place the reception of the Courtyard Town House in Villena building works . Work started in September 2005
Read more...
 
Thursday, 03 September 2009 11:37 2008 / M / RESIDENCIAL
 
Housing in La Felipa
single house
The proposal takes advantage of difficult planning restrictions affecting the site and results in a compact volume partially open both to internal garden and main entrance.

The outer envelope of the house is material-integrated with the perimeter fence of the plot , getting more emphasis looking by the street and a lower visual impact of the building. The fence itself is folded to accommodate the parking area.
 
Tuesday, 04 August 2009 11:11 2008 / DISEÑO / S
 
Almodovar´s route sculpture
competition
We understand the three-dimensional sculpture as a foto-novella which can display their development both biographical and as a film , often inseparable aspects. A n important dual way that inspires the design of the piece through ten frames that composes it.

Fotonovela is not simply a beautiful object, it tries to integrate and create public space, inviting the participation of park visitors and being always activated.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 3 of 5